De Jong Campers

Hallo. Wij zijn Jan en Henk. Broers en gek op campers. Zo gek zelfs dat we 18 jaar geleden besloten ze te verkopen. Ondernemen zit ons allebei in het bloed. We zijn op jonge leeftijd begonnen met een meubelmakerij die we vervolgens ruim 30 jaar hebben gehad. Onze liefde voor mooie vakanties heeft ons ertoe gebracht om van campers ons werk te maken.

Samen

We zijn allebei begonnen met het camperen in een tent. Deze tent werd een vouwwagen, de vouwwagen een caravan, en – je raadt het al – de caravan een camper. Wat ons betreft is het rondreizen met een camper het ultieme gevoel van vrijheid. Geen gedoe met de tent opzetten, de vouwwagen opvouwen, of de caravan die per se op een camping moet staan. Met een camper heb je alleen een camperplek nodig. Deze kosten weinig en zitten vaak op geweldig mooie locaties.

Dit heerlijke vakantiegevoel gunnen we jou ook. In onze jaren als meubelmaker hebben we ons oog voor kwaliteit sterk ontwikkeld. Dit gebruiken we nu om de beste A-merk campers te selecteren, zodat jij zorgeloos op vakantie kunt!

null

Onze Campers

Passie en Kwaliteit

Jan

Vakanties vond ik altijd al hartstikke leuk. Tijdens mijn eerste echte vakantie ging ik met mijn vriendin – inmiddels vrouw – kamperen in Valkenburg. Hiermee was het hek van de dam. De tent werd een vouwwagen, de vouwwagen een caravan, en – je raadt het al – de caravan een camper.

Ik zette voor de eerste keer voet in een camper toen ik twintig jaar geleden met mijn gezin op reis ging naar Canada. Wat een verademing was dit! Geen gedoe met de tent opzetten, de vouwwagen – die ik op de één of andere manier onmogelijk opgevouwen kreeg – of de caravan waarmee je per se op een camping moet staan. Met een camper heb je alleen een camperplek nodig: budgetvriendelijk en dit zijn ook vaak de mooiste plekjes op aard. Kortom, ultieme vrijheid zonder gedoe.

Dit vakantiegevoel gun ik anderen ook. Bij thuiskomst kocht ik mijn eerste camper, hier hebben we veel plezier van gehad. Na een tijdje begon de handelsgeest te kriebelen en kocht ik een camper erbij om te verkopen. Voordat ik het wist had ik er iemand blij mee gemaakt. Ik kocht camper twee, welke ik ook binnen de kortste keren had verkocht.

Henk

Twintig jaar geleden kwam m’n broertje laaiend enthousiast terug uit Canada. Hij was niet alleen enthousiast over het land maar ook over de vrijheid van het rondreizen met een camper. Na lang aandringen besloot ik het te proberen. Met Jans’ spiksplinternieuwe camper ging ik richting Groot Brittannië.

Voor de eerste keer moest ik hem gelijk geven: het is inderdaad heel leuk om met een camper te reizen. Ik vind het vooral heel gemakkelijk doordat je kunt neerstrijken en weggaan wanneer je wilt. Na Groot Brittannië volgden vele andere landen.

Ondertussen was Jan al rustig begonnen met het inkopen en verkopen van tweedehands campers. Jan en ik hadden toentertijd samen een meubelmakerij en waren het ondernemen met z’n tweeën al wel gewend. We zaten in de auto in Duitsland toen we op het idee kwamen om dit gezellig samen te doen.

Al onze campers worden met meubelmakersoog nagekeken. Wij bieden campers aan van een recent bouwjaar met weinig kilometers, zodat jij zorgeloos op vakantie kunt!